Een cadeaubon schenken

Ik vind het supermooi wanneer ik mensen ontmoet waarbij ik voel dat zij zich goed voelen. Ze stralen! Ze kijken je aan met warme en liefdevolle ogen die blinken! Wauw! Vanuit dat wauw-gevoel, kwam ik op het idee om een geschenkbon van Thuis in je lichaam te maken. Een prachtig en deugddoend geschenk voor ieder van ons. Even buiten bereik zijn… om tijd te maken voor jezelf, om jouw ogen te laten stralen in de wereld! Tijd om tot jezelf te komen, om uit te blazen, om je innerlijke kracht te laten ontwaken. Ik zou reuzeblij zijn met dit geschenk! En ik ben ervan overtuigd jij, of je vrouw/man of je mama/papa of je zus/broer of je vriend(in) of … ook! Van harte welkom!

Een cadeaubon kost 65€ en kan afgehaald worden in mijn praktijk. Bel me gerust op 0476 27 53 68 of neem contact op via dit formulier.

Gehaast? Geen probleem! Het kan ook helemaal electronisch. Via het formulier hieronder geef je aan wie van jou een bon krijgt, wanneer die mag bezorgd worden (onmiddellijk of op een latere datum) en kan je een persoonlijke boodschap nalaten. Veilig betalen kan met de betaalknop van je eigen bank.

De gelukkige krijgt dan op het gewenste ogenblik een mail van ons met de bon. Jijzelf krijgt onmiddellijk na de bestelling een bevestigingsmail met daarin een link naar deze bon. Geef je je cadeau liever persoonlijk af dan via mail, verzend de bon dan naar je eigen email-adres en druk hem af.

Van harte welkom!