Wandelend hoofd of geworteld lijf?

Lieve mensen,

Voel jij je een wand(k)elend hoofd of een geworteld lijf?

Ik getuig: een ‘geworteld’ lichaam is een prachtig levensinstrument. Ik ervaar dit bij mezelf en ervaar dit bij mensen in mijn praktijk. Het vraagt soms even doorbijten, klopt, maar het is zo de moeite waard om te ervaren.

Ervaren dat je lichaam je beste vriend is. Het is altijd bij je. Het steunt je door dik en dun. Het is altijd eerlijk met je. Het is een uniek geschenk.

Je lichaam houdt van je aandacht en je liefde. Ik inspireer je graag om je lijf wakker te maken, ruimte te creëren en erin weg te zinken. Ga nieuwsgierig op tocht in jezelf en luister; adem in elke cel van je lijf ruimte; laat bevroren stukjes liefdevol ontdooien en voel je levensenergie stromen. Zo mooi!

Ik wens dat dit schrijven een uitnodiging mag zijn voor jou om ‘wortel te schieten’ in je lichaam.

Lieve groet,

Marijke