Van mens tot mens. Van hart tot hart.

Ik ben er.
Ben jij er ook?

Ik voel de mildheid van de mensen rondom me. Open armen om me heen. Ze omarmen me. Een open hart ontmoet me in de stilte van een aanwezige blik. In de kracht van verbondenheid. Van mens tot mens. Van hart tot hart. De poorten in mijn lijf die ik onbewust en krampachtig gesloten hield, openen. Ik ontmoet de volheid van Leven in mezelf en geniet dankbaar van de schoonheid van samen zijn. Ik kan wel zeggen dat ik een hele weg heb afgelegd om te komen tot wat ik met je deel in mijn schrijven. Ook wij ontmoeten elkaar wanneer je dit leest. Ik wens dat je je mag laten omarmen met mijn woorden. Ik wens dat de poorten die je onbewust in jouw lichaam gesloten houdt, stilletjes mogen openen. Zodat je voluit jezelf mag zijn en jouw leven mag leven, verankerd in jezelf en in verbondenheid met de wereld om je heen.

Alle goeds,

Marijke