Levensproject

Lieve mensen,

Maandag 30 mei behaalde ik mijn certificaat ‘Life Pojects Coach’. Ik voelde mij intens blij en diep verbonden met moeder Aarde toen ik die ochtend naar Life Projects te Hamme reed voor een gesprek met Dirk Oellibrandt. Om dit certificaat te behalen, volgde ik trainingen en workshops bij Life Projects en schreef ik een thesis over ‘Mijn levensproject’. De inspiratie vloeide door mij heen wanneer de tijd rijp was om dit werk neer te schrijven. Ik ben fier op het resultaat.

Ik citeer een korte passage die ik graag wil delen met jullie ter inspiratie:

Mijn levensproject voel ik in de eerste plaats als mezelf graag zien. Toelaten er te zijn in al mijn kwaliteiten en te genieten van het prachtige geschenk om hier op de aarde mijn zielewaarde te leven.
Vanuit mijn ik, voel ik dat ik bij te dragen heb in de wereld om anderen ook terug hun lijf te laten voelen en wakker te maken in hun lijf. Het leven is te mooi om voorbij te laten gaan in een illusie van wat het hoofd denkt dat het leven is. Dit kan maar door te leven vanuit je lijf. Je stukje aarde. Ik startte mijn praktijk Thuis in je lichaam en ontvang mensen die verlangen om te wortelen en te connecteren met hun lijf. Verbinden in stilte en aanwezigheid voelt zo goed voor mij. Puur, in eenvoud en in liefde.’

Ik wens van harte dat ook jij jouw levensproject mag ontdekken en be-leven.

Dank jullie wel voor al de fijne reacties die ik mocht ontvangen!

Dankbare groet,

Marijke

Met Dirk Oellibrandt – uitreiking van mijn Life Projects Coach certificaat