Koudewolkjes

Lieve mensen,

Ik hou van winterdagen met een zonnestraaltje zoals de voorbije week! Lekker koud ‘s ochtends om een wandeling met warme muts, sjaal en een dikke winterjas te maken. Ik stap goed door en adem koudewolkjes uit. Goeiemorgen buurman! Zalig zonnig ‘s middags om even bij te pauzeren. Ik zit aan de tuintafel en houd een warme kop water tussen mijn handen. Ik absorbeer de subtiele warmte van de zon in elke cel van mijn lichaam. Heerlijk stil ‘s avonds om tot rust te komen in het licht van de volle maan. Ik ontmoet de intensiteit van de nacht op mijn avondwandeling tussen de velden.

Woensdagochtend was wel heel bijzonder. Ik wandelde in de richting van de velden en zag de volle maan. Wanneer ik terugwandelde, zag ik de opkomende zon. Ik stopte even en merkte wanneer ik me omdraaide dat ik tussen de maan en de zon in stond. Twee ronde bollen, de ene wit en de andere goudgeeloranje, en ik ertussen. De nacht en de dag ontmoetten elkaar. Ik voel mij dankbaar dat ik deze samenkomst opgepikt heb!

Ik wens dat ook jij mag genieten van deze winterdagen. Eenvoudig ontvankelijk zijn voor de pracht en genieten.

Zonnige wintergroet,

Marijke

PS De stilte van een zonnige winterdag is een mooie uitnodiging voor een bodyworksessie! Uitblazen, ruimte creëren in je lijf, spanningen loslaten, jezelf opladen in stille aanwezigheid, genieten van de aanraking. Voel je welkom! Ik ontmoet je graag.