Even zet ik de tijd stil

Lieve mensen,

De laatste bodyworksessie van 2023 zit erop. Ik koester dankbaar de hartverwarmende momenten met unieke mensen die ik het hele jaar door mocht ontmoeten. Het was een intens en kleurrijk jaar. Als deze nacht valt en de dag weer aanbreekt, wordt één van mijn zonen 23 jaar en zetten we hem in de bloemetjes! En dan… zet ik de tijd voor even stil.

“Wat als tijd niet eens bestond?

Geen ochtend- en geen avondstond.
Een leven zonder paraplu,
altijd aanwezig in het nu.

Als haast en spoed er niet toe doet,
eb weer overgaat in vloed.
Wezenlijk contact primeert,
geen uurwerk nog de dag regeert.

Dan kun je met je haren los
een boom omhelzen in het bos.
Even maar of heel erg lang,
luisteren naar elfenzang.
En buiten slapen in een tent.

Wat een leuk experiment!”

Deze tekst schreef mijn man op een avond in december. Ik hou ervan.
Ik wens je een jaar waarin je met je haren los een boom mag omhelzen in het bos en als je met je hele wezen ontspannen luistert, hoor je de elfjes wellicht zingen.

Tot volgend jaar!

Hartegroet,

Marijke