Alchemie van Woorden

Lieve mensen,

Ik schrijf graag tekstjes neer voor jou, lieve lezer. Met jou mogen verbinden en je mogen inspireren met mijn woorden vervult mij. Ik werp een steentje naar jou vanuit mijn ervaring en misschien deint het uit in een verrassend verhaal.

Sedert een hele tijd schrijf ik woorden neer die plots door mij heen dwarrelen. Ik schrijf ze op een gekleurde post-it en kleef deze op de binnenkant van de kastdeur in mijn praktijk. Het voelt als ‘Alchemie van woorden’ en vormt een kleurrijk, inspirerend geheel. Je kan het je even proberen voor te stellen. Ik som er enkele op:

-de magie van het nu
-expressie van binnenuit
-gehechtheden; klopt deze overtuiging wel?
-weerstand laten wegsmelten
-aanwezig zijn
-je lichaam bewonen
-ervaren
-verbinden met jezelf
-belichaamd leven
-inzinken
-holding space
-open bekken
–opvullen met leven
–jezelf welkom heten
–…

Wanneer ik deze woorden zie bij het openen van de kast, voel ik een sterke verankering in mijn lijf. Woord voor woord voelt voor mij zo juist en vibreert op zijn unieke trilling. Ik ben best fier op deze creatie!

Ik nodig je graag uit om het ook eens te proberen. Welke woorden steunen jou? Welke woorden tillen je op en nodigen je uit om jouw unieke leven te leven? Welke woorden stromen door jou heen? Ze komen helemaal vanzelf. Je moet ze niet zoeken of willen vinden. Ze zijn aanwezig in jezelf.

Voel je dat je lichaam te vast zit om ze te kunnen ontvangen of dat je hoofd te overheersend is om te kunnen luisteren, dan zou je een bodyworksessie(s) kunnen overwegen. Voel je welkom om te verbinden met je lichaam in zachtheid en eenvoud. Ik ontmoet je graag.

Lieve groet,

Marijke