Aanbod

Tijdens een bodyworksessie creëer ik samen met jou een mooi en rustgevend veld. We connecteren samen in stilte en aanwezigheid om ruimte te creëren in je lichaam en evenwicht te ervaren tussen je hoofd-hart-buik. Je overgeven aan het nu en laten zijn wat is, zonder oordeel. Ik ben bij je en raak je aan met mijn handen, nodig je uit om spanningen los te laten en omarm wat ik voel. Zo kan jij (dieper) zinken in je lichaam, in jezelf en eerlijk voelen wat je lichaam je vertelt. Een boeiende reis in jezelf…en een uurtje uitblazen en ontspannen.

Kennismakingssessie

Om de stap naar bodywork gemakkelijker te kunnen maken, is de eerste sessie een kennismakingssessie. Je ontdekt en ervaart wat bodywork inhoudt en hoe jij je erbij voelt. Van hieruit kan je voelen of dit iets voor jou is en, indien je dit wenst, kunnen we verder afspreken volgens een aantal mogelijkheden.

Een kennismakingssessie kost 65 euro en bestaat uit een kort gesprek en een bodyworkbehandeling van een uur. Je voorziet dus best 1u15min.

Fijn om je te mogen ontmoeten! Welkom!

Vervolgsessie

Na een kennismakingssessie kan je langskomen wanneer je voelt dat je nood hebt om ‘in je lijf te kruipen’. Wanneer je voelt dat je gedachten en je emoties je naar alle kanten meenemen en je het noorden kwijt bent, of je je gespannen voelt, dan kan je een vervolgsessie boeken. Ik neem je mee in je lijf en we creëren samen terug evenwicht en rust. Een vervolgsessie kost 60 euro (55 euro als je per 4 boekt) en bestaat uit een bodyworkbehandeling van een uur.

Korte vervolgsessie

Na een kennismakingssessie kan je langskomen voor een korte bodyworkbehandeling wanneer je voelt dat je nood hebt om in je lijf te zinken, om te ontspannen en uit te blazen. Deze sessie duurt 30 minuten en kost 35 euro (30 euro als je per 4 boekt).

Groep van 4 vervolgsessies

Ik bied je ook de mogelijkheid aan om per 4 sessies te reserveren. De weg van ‘wandelend hoofd’ naar ‘belichaamd leven’ is een proces. Een boeiende en geduldige reis : je lichaam voelen en ervaren, je ontspannen, je connecteren met wat je voelt, het accepteren en omarmen om het te transformeren en integreren in je systeem. Door per 4 sessies te reserveren, engageer je jezelf om in het proces te gaan. Ik zie je dan 1 keer om de twee weken.

  • 4 vervolgsessies (1 sessie van een uur om de twee weken) om intensief met je lichaam aan de slag te gaan. Kostprijs voor 4 sessies bedraagt 220 euro.
  • 4 korte vervolgsessies (1 sessie van 30 min om de twee weken) om je lichaam tot rust te laten komen en te ontspannen. Kostprijs voor 4 sessies bedraagt 120 euro.

Last-minute sessie

Sta je ‘s ochtends op en voel je je ‘pfff, nood aan bodywork!’, dan kan je mij contacteren op 0476 27 53 68 om zo snel als mogelijk langs te komen. Ik bekijk dan wat lukt met mijn agenda en plan een korte of lange vervolgsessie zodat je terug geconnecteerd bent met je lichaam.

Praktische info

Mijn praktijk bevindt zich in de Astridlaan 29 te 1500 Halle.

Ik werk op je kleren. Doe bij voorkeur gemakkelijke kledij aan (liefst geen strakke jeans) en sokjes.

Ik heb een airco in de praktijk zodat de temperatuur winter en zomer aangenaam warm is.

Je kan contant betalen, via payconiq of met een cadeaubon.

Een afspraak maken kan online of je kunt me bellen op 0476 27 53 68. Contact opnemen kan ook via dit formulier.