Aanbod

Tijdens een bodyworksessie creëer ik samen met jou een mooi en rustgevend veld. We connecteren samen in stilte en aanwezigheid om ruimte te creëren in je lichaam en evenwicht te ervaren tussen je hoofd-hart-buik. Je overgeven aan het nu en laten zijn wat is, zonder oordeel. Ik ben bij je en raak je aan met mijn handen, nodig je uit om spanningen los te laten en omarm wat ik voel. Zo kan jij (dieper) zinken in je lichaam, in jezelf en eerlijk voelen wat je lichaam je vertelt. Een boeiende reis in jezelf…en een uurtje uitblazen en ontspannen.

Kennismakingssessie

Om de stap naar bodywork gemakkelijker te kunnen maken, is de eerste sessie een kennismakingssessie. Je ontdekt en ervaart wat bodywork inhoudt en hoe jij je erbij voelt. Van hieruit kan je voelen of dit iets voor jou is en, indien je dit wenst, kunnen we verder afspreken volgens een aantal mogelijkheden.

Een kennismakingssessie duurt 75 minuten en bestaat uit een gesprek en een bodyworkbehandeling. De prijs voor deze sessie bedraagt 75 €.

Fijn om je te mogen ontmoeten! Welkom!

Vervolgsessie

Na een kennismakingssessie kan je langskomen wanneer je voelt dat je nood hebt om ‘in je lijf te kruipen’. Wanneer je voelt dat je gedachten en je emoties je naar alle kanten meenemen en je het noorden kwijt bent, of je je gespannen voelt, dan kan je een vervolgsessie boeken. Ik neem je mee in je lijf en we creëren samen terug evenwicht en rust. Een vervolgsessie duurt 65 minuten en bestaat uit een korte intake en een bodyworkbehandeling. De prijs voor deze sessie bedraagt 65 €.

Korte vervolgsessie

Na een kennismakingssessie kan je langskomen voor een korte bodyworkbehandeling wanneer je voelt dat je nood hebt om in je lijf te zinken, om te ontspannen en uit te blazen. Deze sessie duurt 35 minuten en kost 35 euro.

Groep van 4 vervolgsessies

Ik bied je ook de mogelijkheid aan om per 4 sessies te reserveren. De weg van ‘wandelend hoofd’ naar ‘belichaamd leven’ is een proces. Een boeiende en geduldige reis : je lichaam voelen en ervaren, je ontspannen, je connecteren met wat je voelt, het accepteren en omarmen om het te transformeren en integreren in je systeem. Door per 4 sessies te reserveren, engageer je jezelf om in het proces te gaan. Ik zie je dan 1 keer om de twee weken. Kostprijs voor 4 sessies bedraagt 240 euro.

Praktische info

Mijn praktijk bevindt zich in de Astridlaan 29 te 1500 Halle.

Ik werk op je kleren. Doe bij voorkeur gemakkelijke kledij aan (liefst geen strakke jeans of spannende kledij) en sokjes.

Ik heb een airco in de praktijk zodat de temperatuur winter en zomer aangenaam warm is.

Je kan contant betalen, via payconiq of met een cadeaubon.

Een afspraak maken kan online of je kunt me bellen op 0476 27 53 68. Contact opnemen kan ook via dit formulier.